Sivun tsekkaajat ! ♥

lauantai 17. joulukuuta 2011

saturday !

juu en oo oikee ehtiny taaskaan (yllätysyllätys) kirjottelee viikolt mittää mut nyt kerron ke-pe tapahtumia :D
ke: oli iha normi skolepvä mut si piti men nuokkaril mut vast kebabil muistin ettei sitä ookkaa no lähin sit takas menee ja sit ehein kaatuu siin matkal 739854563478745342783985364378 kertaa D:
to: oli kans peruspvä eikä siin si mittää ihmeellist ollukkaa ...
pe: oli paras skolepvä ikin! 1h. äikän koe 2h.kuoro 3h. kuoro 4. piti ol uskontoo mut si ei ollukkaa ja sitte mein ussan ope tuli vaa mul ja lindal et ''onks tein kaikki kuvis työt valmiita?'' oltii vaa sillee et ''juu et mitä me tehää jos ei oo ussaa'' sit se käski meijät salii pistää jotai koristei ja valmistelee muutenki joulujuhlaa ja nääi sit kello oli puol yx ja siel oli minä,rita,sohvi,ellu,linda,jiri,jere ja jtn muit ja si me kuunneltii iha täysil siel vaa musaa ja kaikkee sekoiltii mut si kello oli yx ja päästii koulust nii sitte olin matkal kotii veli juoksee mu takaa ja heittää semmose jääjonkupaskan suoraa takaraivoo ja pää särkee loppupvä <3<3
joo mut sit täst päiväst:
heräsin yhexä aikaa ja tulin si koneel olin syömäs ja si menin takas koneel porukat lähti kauppaa joskus 12 aikaa ja ny oon ollu siskonkaa kahestaa ko veli huitelee jossai (--:
♥:llä ihateu`

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti