Sivun tsekkaajat ! ♥

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

ei keksi nyt ei vaa keksi

huomen on joulukuu ja ei yhtää lunta, haloo mis lumi viipyy. ei se kyl haittais jos ei lunta tulis, mut outoo sillee aatellen viimevuotee meil oli marraskuus viel suunnistusta ja silllo ei ollu ees pakkasii viä tullu ? ooo: iha outoo nyttekki tuo on vaa semmone sumune ilma ja iha sateine nii kyl mää mielummin lumen ottaisin ku sateen o;
mutmut jjees, kipeilen vielki melkei 38. astetta kuumetta jes <3<3<3 joo tänää hammaslääkärii ja siit si shoppailee sen jälkee ;);) todellaki kyl vaa huittisii :Dd mut kuiteski, heihei kommentoikaa tähä oks tokmanni hyvä ku sinne vois mennä ku en siä oo viä käyny ohi vaa menny xd mutmut tylsä ollu koko viikko koska vaa kipeilly jaja nyt viikonloppuna jos olis parantunu vois mennä kattoo jullee :3 öööh, sit vois joku päivä suunnata kohti säkylää kattoo vilii ja jonnaa ja millaa ja jenaaa ja muit (; voishan serkkujaki käydä kattoo mutmut emt xd tosin, en tiiä koska noitte apinoitte alkaa joululoma jote voishan sitä kysästä. uskoisi et samaa aikaa ku mul (:(: kuvia ei valitettavasti tuu koska mun kamera ei suostu lataa niit koneel tai sitte mun kone ei suostu vastaa otttaaa niit kameralt , yhyyyy :c nyt on tullu semmone ihmeelline into kirjottaa blogii vaikka ei mitää ihmeellist asiaa ookkaa mutmut kertoo tälläst iha tyhjänpäiväiväsistä asioista tykkään kirjottaa xddddd mut sit vaik pari biisii tähä (:(:(:(:(:

aina tää! :D:D


oioioioioi (:


RANTALEIJONAT, hiuka kesäne biisi mut ei se haittaa (:(:


jätkä saa paljon pimperoo pipipipi pimperoo ;);) 

♥:llä ihateu`

maanantai 28. marraskuuta 2011

vitun vittu!

miks tää vitu kuume nousee koko aja ? -.- ei jaksa koko maata ja juoda ku olis vähä muutaki tekemistä... haluuu n jo kiitos särkylääkettä vitusti että paranisin kiitos ja moi.

U make me smile :3

Se olis jullenkaa 4kk täynnä söpööö :333 kipeilen ooon kuumees,  ei oo mitää mistä kirjottaa oon jutellu koko päivän juliankaa meses jajaj näi maannu juonu ja katellu telkkarii kuvaillu vähä kaikkee ja dataillu, jännäää katotaa molemmat ostosteeveetä :DDDDDdddd ''oletko kyllästynyt rintaliiveihisi?'' öäää joo ollu iha jeesi aamu heräsin vaa olin iha tulikuuma kokeilin kuumeen 38.5 kuumetta, olin vaa et FUCK -.- mul on joulujuhlaski päärooli ja sitte meil alotettii tänää harjottelee siihe ja ahah, sitte meil on koht matikan koe ja enkun koe ja niihi pitäis lukee ja sitte äikän testi ja koulu loppuu huomenna klo 13.00 jeeei ! en tiiä meenks kyl huome kouluu ku on kuiteski 38.3 kuumetta niinii D: muut nyt muutama biisi (:(:


menee hermo tähä biisii :D:D


täää o iha jeesi (:(:(:

♥:llä ihateu`

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

heeeey en ole paljo kirjotellu :D:D:D

heeeeey joo eli en oo kirjotellu pitkää aikaa oon ollu kipee niinko nytteki <3<3 oon raiskannu koko viiko tätä biisii :D:D:D 

MUTTA !!
hih, on ollu iha paras viikko ((;(;(;(;(;(; mutmut mulla ei oo mitää aihetta kaikki saaa liittyy lukiaks jajajja koitan kirjotella aktiivisemmi nyt ei oo kuvii ku en oo jaksanu kuvailla D:  
MUTTA KUUNNELKAA SIITÄ MUSIIKKIA :d:d:

perjantai 25. marraskuuta 2011

ILTAAA

en oo pahemmi kirjotellu mitää, ei oo oikeestaa ees ollu mitää mistä kirjottais D:

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

kuolen.

ei oo ollu pitkää aikaa näi tyhjä ja raskas olo..
tuu takas en haluu elää ilma sua rakas ♥
☼ 23.03.1997
† 05.11.2011
nyt et tuu enää takas rakas ♥):
nää kaks päivää on ollu yhtä helvettii,,
tos on sulle biisi vaikket sitä nääkkää ♥

lauantai 5. marraskuuta 2011

yhy, ei se voi mennä näin.

miks sen pitää mennä näi, sulla meni hyvi. mut silti sä teit sen. mä en olis halunnu luopuu sust, olit mul iha sairaa tärkee vaikkei tunnettukka kunnol ): tos on sulle biiisi rakas ♥




Kuvaa mielestäni poista en ♥

perjantai 4. marraskuuta 2011

asd. kuolen. yhy.

aaaah, alkopa ihanasti viikko meinaa vitutuksella. sit kiva mun kone ei suostu lataa kuvii koneel jote mun tarttee ottaa netist. tos o yks biisi mikä masentaa iha vitusti!
sittensitten, haluun edellee jonku lävistykse :c yhy. tiistaina ei tapahtunu YHTÄÄN mitää. keskiviikkonaka ei tapahtunu mitää oon ollu koko viiko konekiellos jaja muutenki arestis. ömömömömömömömö,,, torstaina oli koulukuvaus, vaikka aresti :3 eilen mu kaveri tuli meil yöks mut se nukkuu viä :d ööööm, mentii noi 3 aikaa nukkuu ni ei ihme jos väsyttäää,, mut mua ei väsytä kyl yhtää. hih. tos olis taas yks biisi minkä halusin vaa linkata. ikinä mikää ei mee sillee ku elokuvis.
jajajaja, se olis tnää kyläl + haluun johonki shoppailee. yhy. mul ei oo yhtää mitää vaatteit vaikka sain just kahet housut ja legginssit mut legginssit meni ekanapäivänä ku käytin ni rikki,, enkä ees kaatunu. yhy.
mutt mää tarvin oma huonee jo,, mää oon nytte  kahe ipanankaaa samas huonees että jesss ! nii ja sitte tost  koulukuvauksest viel ni me otettii sellane kuva mis oli minä,ellu,marko ja janne,, marko pisti meijät kaikki siihe mut se oli jannen idea, mut kyl mää sen kuvan varmaa si otan :333 ja sit taas yks biisi tähä välii ja varmaan lopetan ny tän kirjottamise mut linkkaan silti biisin (;

♥:llä IHATEU`

aaaaaawws, mikä biisi ♥


PS. en saanu noit sillee videoiks :(